Karats Boutique Hotel & Spa

Calodyne
Karats Boutique Hotel & Spa Genel
Karats Boutique Hotel & Spa Genel
Karats Boutique Hotel & Spa Genel
Karats Boutique Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Karats Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Karats Boutique Hotel & Spa
Mirabelle Avenue, Coastal Road , Calodyne

Calodyne bölgesindeki Karats Boutique Hotel & Spa konaklamanızda, Calodyne Plajı yakınında ve Butte a L'Herbe ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Anse la Raie ile 1,4 mi (2,2 km) ve Grand Gaube Beach ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Main Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 73 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve sauna dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Senior
Senior Süit
Royal
Royal Süit
Room
Queen Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x