Karao - Guancaste Airport

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Guardia
Karao - Guancaste Airport Öne Çıkan Resim
Karao - Guancaste Airport Dış Mekan
Karao - Guancaste Airport Oda Düzeni
Karao - Guancaste Airport Oda Düzeni
Karao - Guancaste Airport Banyo Tipleri
Image More +15 fotoğraf
Karao - Guancaste Airport
Ruta 21 Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Guardia

Karao - Guancaste Airport konaklamanızda Liberia bölgesinde, Playa Panamá ile 12,1 km (7,5 mi) ve Hermosa Plajı ile 16,2 km (10,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Coco Plajı ile 19,5 km (12,1 mil) ve Playa Penca ile 20,3 km (12,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x