Karam Jeddah Hotel

Batı Bölgesi, Cidde
Karam Jeddah Hotel Genel
Karam Jeddah Hotel Genel
Karam Jeddah Hotel Genel
Karam Jeddah Hotel Öne Çıkan Resim
Karam Jeddah Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Karam Jeddah Hotel
Jeddah .Madina Road. East Al Baghdadiya Batı Bölgesi, Cidde

Cidde bölgesindeki Karam Jeddah Hotel, Cidde İslam Limanı ve Baab Makkah Tarihi Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu spa olan otel Alandalus Mall Alışveriş Merkezi ile 6,3 km (3,9 mi) ve Kral Abdulaziz Üniversitesi ile 7,3 km (4,6 mi) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

175 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve ısıtmalı zemin keyfi sürün. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Business
Business Süit
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Royal
Royal Süit, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x