Kapenke Hotel

Patagonya Bölgesi, El Calafate
Kapenke Hotel Genel
Kapenke Hotel Genel
Kapenke Hotel Öne Çıkan Resim
Kapenke Hotel Dış Mekan
Kapenke Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Kapenke Hotel
9 De Julio 112 Patagonya Bölgesi, El Calafate

El Calafate bölgesindeki Kapenke Hotel konaklamanızda, Arjantin Oyuncak Müzesi ve Gnom Köyü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Santa Teresita del Nino Jesus Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Anfiteatro Del Bosque Amfitiyatrosu ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x