Kanok Buri Resort

Güney Tayland, Lipa Noi
Kanok Buri Resort Öne Çıkan Resim
Kanok Buri Resort Dış Mekan
Kanok Buri Resort Dış Mekan
Kanok Buri Resort Dış Mekan
Kanok Buri Resort Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
Kanok Buri Resort
84 Moo 2, Lipa Noi Güney Tayland, Lipa Noi

Kanok Buri Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, deniz kıyısında, Lipa Noi Plajı yakınında ve Lipa Noi Beach ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Nathon İskelesi ile 4,2 mi (6,7 km) ve Lamai Plajı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Romantico ideal; otelin denize sıfır restoranı içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Balcony
Balcony Room
Room
Superior Jacuzzi Room
Room
Deluxe Jacuzzi Villa
Room
Private Plunge Pool Villa
Room
Family Plunge Pool Villa
Room
Plunge Pool Villa Tropical
Room
Family Jacuzzi Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x