Kanehide Kise Beach Palace

Okinawa Batı Sahili, Nago
Kanehide Kise Beach Palace Genel
Kanehide Kise Beach Palace Genel
Kanehide Kise Beach Palace Genel
Kanehide Kise Beach Palace Genel
Kanehide Kise Beach Palace Genel
Image More +135 fotoğraf
Kanehide Kise Beach Palace
115-2 Kise Okinawa Batı Sahili, Nago

Kanehide Kise Beach Palace misafirlere Nago bölgesinde, golf sahasına yakın, Okinawakaigan Quasi-National Park ve Kise Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Manza Burnu ile 8,2 mi (13,2 km) ve Okinawa Churaumi Akvaryumu ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Restaurant Nagoura yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 162 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (Limited Rooms 8-9F)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x