Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi

Kayangan
Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi Öne Çıkan Resim
Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi Dış Mekan
Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi Dış Mekan
Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi Dış Mekan
Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi
Desa Banjar Kecamatan Licin , Kayangan

Banyuwangi bölgesindeki Kampoeng Joglo Ijen Banyuwangi konaklamanızda, Kalibendo Waterfall ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Jagir Waterfall ile 3,5 mi (5,7 km) ve Kongco Tan Hu Cin Jin Chinese Temple ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x