Kamiseta Hotel

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio
Kamiseta Hotel Öne Çıkan Resim
Kamiseta Hotel Dış Mekan
Kamiseta Hotel Dış Mekan
Kamiseta Hotel Dış Mekan
Kamiseta Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Kamiseta Hotel
#20 Villamor St., Lualhati Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio

Baguio bölgesindeki Kamiseta Hotel konaklamanızda, The Mansion ve Baguio Botanik Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Teachers Camp ile 1 mi (1,5 km) ve SM City Baguio ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Vanilla Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Katie)
Room
Superior Oda (Alicia)
Room
Deluxe Oda (Natalie)
Room
Deluxe Oda (Natalia)
Room
Süit (Petra)
Room
Süit (Cristina)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x