Kalyon Çeşme

Çeşme, İzmir
Kalyon Çeşme Genel
Kalyon Çeşme Genel
Kalyon Çeşme Genel
Kalyon Çeşme Dış Mekan
Kalyon Çeşme Genel
Image More +39 fotoğraf
Kalyon Çeşme
Altinyunus Mah. 3452 Sokak No: 1 Çeşme, İzmir

Çeşme’nin meşhur İmbat rüzgarlarının serinlettiği Ilıca semtinde konumlandırılan tesis, misafirlerine şehir stresinden uzak, sessiz ve konforlu bir tatil deneyimi vadediyor. Toplamda 3 farklı konseptte, 12 odanın yer aldığı tesis, belirli odalarda jakuzi özelliği bulunduruyor.

Şahsi aracı ile gelen misafirlerin araçlarını muhafaza edebilecekleri güvenilir otopark olanağını sağlayan tesis, sahip olduğu geniş bahçede çocuklar için uygun aktivite seçenekleri ve açık büfe kahvaltı olanağı sunuyor. Ayrıca ücretsiz kablosuz internet bağlantısı tüm noktalardan kullanılabilir.

Öğün yemekleri için tercih edebileceğiniz bir restorana ve farklı çeşitlerde şarap/şampanya çeşitlerinin mevcut olduğu otel, isteğe bağlı odaya kahvaltı servisi sunuyor. Ayrıca ortak oturma alanlarındaki bar ve güneşlenme terası kullanıma açık.

Ulaşım sorunu yaşayabilecek misafirler için havaalanı transfer desteği sunan Kalyon Çeşme, bölgeyi keşfetmek isteyen misafirler için ücretsiz bisiklet ve araç kiralama olanaklarına sahip.

Çeşme merkezine 3,4 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit
Primary
Terrace Suit 1
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Süit
Room
Deluxe Süit
Primary
Terrace Suit 1
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x