Kaloneri Rooms

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kaloneri
Kaloneri Rooms Öne Çıkan Resim
Kaloneri Rooms Dış Mekan
Kaloneri Rooms Dış Mekan
Kaloneri Rooms Dış Mekan
Kaloneri Rooms Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Kaloneri Rooms
National Road Tripoli - Archaia Olympia Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kaloneri

Kaloneri Rooms misafirlere Gortynia bölgesinde, nehir kıyısında ve Clock Tower ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Açık Hava Hidrolik Enerji Müzesi ile 8,6 mi (13,9 km) ve Panagia Tapınağı ile 9,5 mi (15,2 km) mesafede.

Kaloneri Rooms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şömine
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x