Kallichoron Art Boutique Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Istanbulya
Kallichoron Art Boutique Hotel Genel
Kallichoron Art Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Kallichoron Art Boutique Hotel Dış Mekan
Kallichoron Art Boutique Hotel Dış Mekan
Kallichoron Art Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Kallichoron Art Boutique Hotel
Chora Decentralized Administration Of The Aegean, Istanbulya

Kallichoron Art Boutique Hotel konaklamanzdza Istanbulya bölgesinde merkezde, Livadi Plajı ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu apart daire Ege Adaları ile 0,1 mi (0,1 km) ve Merkez Meydanı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo (Chora View)
Üç
Üç Kişilik Oda (Chora View)
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı (Chora View)
Deluxe
Deluxe Ev, Teras, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo, Deniz Manzaralı (Chora View)
Signature
Signature Villa, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x