Kalim Beach Place

Güney Tayland, Patong
Kalim Beach Place Öne Çıkan Resim
Kalim Beach Place Yerinde Yemek
Kalim Beach Place Yerinde Yemek
Kalim Beach Place Yerinde Yemek
Kalim Beach Place Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Kalim Beach Place
322/3 Prabaramee Rd. Patong Beach Güney Tayland, Patong

Kalim Beach Place misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Karon Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kamala Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Kata Plajı ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Premium
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x