Kalaw Garden Hotel

Kalaw
Kalaw Garden Hotel Genel
Kalaw Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Kalaw Garden Hotel Dış Mekan
Kalaw Garden Hotel Dış Mekan
Kalaw Garden Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Kalaw Garden Hotel
No(5), Hinthar Gone St. Quarter 1 , Kalaw

Kalaw bölgesindeki Kalaw Garden Hotel konaklamanızda, Thein Taung Hpaya Manastırı ve Kalaw Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel View Point Golf Club ile 1,5 mi (2,4 km) ve Hz. İsa Kilisesi ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Premium
Premium Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x