Kalandara Resort

Lombok, Mangsit
Kalandara Resort Öne Çıkan Resim
Kalandara Resort Dış Mekan
Kalandara Resort Yerinde Yemek
Kalandara Resort Oda Manzaraları
Kalandara Resort Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Kalandara Resort
Jl. Raya Senggigi Lombok, Mangsit

Senggigi bölgesindeki Kalandara Resort misafirlere dağda, Senggigi Plajı ve Pantai Kerandangan II 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Senggigi Sanat Pazarı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Pantai Mangsit ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Amatera ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

29 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve özel havuz keyfi sürün. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x