Kakatu Retreat

South Island (güney Ada), Kaikoura
Kakatu Retreat Genel
Kakatu Retreat Öne Çıkan Resim
Kakatu Retreat Dış Mekan
Kakatu Retreat Dış Mekan
Kakatu Retreat Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Kakatu Retreat
21 Green Burn Way South Island (güney Ada), Kaikoura

Kakatu Retreat misafirlere Kaikoura (Kaikoura Flat) bölgesinde, Kaikoura Golf Club ve Kaikoura Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Kaikoura District Museum ile 2,9 mi (4,7 km) ve Kaikoura Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mountain
Mountain View
Swallows
Swallows Nest with Shared Bathroom
Sleepy
Sleepy Hollow with Shared Bathroom
Field
Field of Dreams
Rolling
Rolling Hills
Golfers
Golfers View
Family
Family Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x