Kaiser Hotel

Kaiserwinkl, Ebbs
Kaiser Hotel Genel
Kaiser Hotel Genel
Kaiser Hotel Genel
Kaiser Hotel Genel
Kaiser Hotel Genel
Image More +32 fotoğraf
Kaiser Hotel
Haflingerweg 6 Kaiserwinkl, Ebbs

Ebbs bölgesindeki Kaiser Hotel misafirlere dağda, Maria Himmelfahrt Kilisesi ve Raritaten Hayvanat Bahçesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Hallo Du Amusement Park ile 0,9 mi (1,4 km) ve Inn ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x