Kaidan Kiho Villas

Saimaa Gölü (bölge), Ristiina
Kaidan Kiho Villas Genel
Kaidan Kiho Villas Genel
Kaidan Kiho Villas Genel
Kaidan Kiho Villas Genel
Kaidan Kiho Villas Öne Çıkan Resim
Image More +75 fotoğraf
Kaidan Kiho Villas
Mäntyharjuntie 61 Saimaa Gölü (bölge), Ristiina

Mikkeli bölgesindeki Kaidan Kiho Villas konaklamanızda, Golf-Porrassalmi ile 11 mi (17,7 km) ve Mikkelipuisto Parkı ile 12,7 mi (20,5 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Urheilupuisto ile 13,1 mi (21,1 km) ve Kenkavero Vicarage ile 13,2 mi (21,3 km) mesafede.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. İyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Valmuska
Valmuska
Hapero
Hapero
Room
Kaidan Kunkku
Room
Kilpikonna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x