Kadewa Retreat Ubud - Adults Only

Lodtunduh
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only Öne Çıkan Resim
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only Dış Mekan
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only Dış Mekan
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only Dış Mekan
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Kadewa Retreat Ubud - Adults Only
8 Jl. Bhisma Dua , Lodtunduh

Kadewa Retreat Ubud - Adults Only konaklamanızda Ubud bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ile 5,4 km (3,4 mi) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 6,3 km (3,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Kraliyet Sarayı ile 6,3 km (3,9 mil) ve Tegenungan Şelalesi ile 7,6 km (4,7 mil) mesafede.

Dino's Restaurant, Kadewa Retreat Ubud - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x