KA Business Hotel

Microrregião De Bragança Paulista, Braganca Paulista
KA Business Hotel Genel
KA Business Hotel Genel
KA Business Hotel Genel
KA Business Hotel Genel
KA Business Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
KA Business Hotel
Rua Renato de Oliveira, 80 Lagos de Santa Helena Microrregião De Bragança Paulista, Braganca Paulista

KA Business Hotel misafirlere Braganca Paulista bölgesinde, göl üzerinde, University of San Francisco ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Taboao Gölü Parkı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Taboão Lake ile 0,2 mi (0,4 km) ve Marcelo Stefani Stadı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

KA Business Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerehafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Engellilere Uygun
Room
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Oda
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x