K-Guesthouse Myeongdong 1

Seul
K-Guesthouse Myeongdong 1 Genel
K-Guesthouse Myeongdong 1 Öne Çıkan Resim
K-Guesthouse Myeongdong 1 Dış Mekan
K-Guesthouse Myeongdong 1 Dış Mekan
K-Guesthouse Myeongdong 1 Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
K-Guesthouse Myeongdong 1
3-5 Floor, 103, Toegye-ro, Jung-gu , Seul

K-Guesthouse Myeongdong 1 size Seul merkezinde, Gyeongbok Sarayı ve Namdaemun Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lotte World ile 9,4 mi (15,1 km) ve Myeongdong Sokağı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Bunk Twin Room
Room
Economy Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x