Jyoti Mahal A Heritage Hotel

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Jyoti Mahal A Heritage Hotel Genel
Jyoti Mahal A Heritage Hotel Öne Çıkan Resim
Jyoti Mahal A Heritage Hotel Dış Mekan
Jyoti Mahal A Heritage Hotel Dış Mekan
Jyoti Mahal A Heritage Hotel Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Jyoti Mahal A Heritage Hotel
2488/90, Behind Imperial Cinema Nalwa St., Chuna Mandi, Pahar Ganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

Jyoti Mahal A Heritage Hotel konaklamanızda Yeni Delhi merkezinde, Laxminarayan Tapınağı ve Jantar Mantar ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Cuma Mescidi ile 2,8 km (1,7 mil) ve Raj Ghat ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin restoranı Roof Top tarasfından yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x