JW Marriott Muscat

Maskat
JW Marriott Muscat Genel
JW Marriott Muscat Genel
JW Marriott Muscat Genel
JW Marriott Muscat Genel
JW Marriott Muscat Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
JW Marriott Muscat
Madinat Al Irfan, Airport Heights , Maskat

Maskat bölgesindeki JW Marriott Muscat misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Umman Kongre ve Gösteri Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sultan Qaboos Ulu Camisi ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Umman Uluslararası Fuar Merkezi ile 8,6 km ve Al Mouj Marinası ile 13 km mesafede.

Tonika yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 304 ayrı ayrı döşenmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x