JW Marriott Hotel Yinchuan

Sarı Nehir Havzası, Jinfeng Developing Area
JW Marriott Hotel Yinchuan Genel
JW Marriott Hotel Yinchuan Genel
JW Marriott Hotel Yinchuan Genel
JW Marriott Hotel Yinchuan Genel
JW Marriott Hotel Yinchuan Genel
Image More +47 fotoğraf
JW Marriott Hotel Yinchuan
166 Beijing Middle Road Jinfeng District Sarı Nehir Havzası, Jinfeng Developing Area

JW Marriott Hotel Yinchuan konaklamanızda Yinchuan merkezinde, Zhongshan Park of Yinchuan ile 6 dakika sürüş mesafesinde ve Yinchuan Güney Kapısı ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Wanda Plaza Jinfeng ile 1,5 mi (2,4 km) ve Yinchuan International Convention Center ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

JW Kitchen yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 279 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 55-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Yinchuan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 31323 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x