JW Marriott Hotel Qufu

Guanzhong Ovası, Jining
JW Marriott Hotel Qufu Genel
JW Marriott Hotel Qufu Genel
JW Marriott Hotel Qufu Genel
JW Marriott Hotel Qufu Genel
JW Marriott Hotel Qufu Genel
Image More +46 fotoğraf
JW Marriott Hotel Qufu
No 99 Banbi Street, Lucheng Subdistrict Guanzhong Ovası, Jining

JW Marriott Hotel Qufu misafirlere Jining merkezinde, Qufu Dacheng Hall ve Konfüçyus Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kong Family Mansion ile 1,3 mi (2,1 km) ve Temple of Yan Hui ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan JW Kitchen yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 197 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Jining bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1980 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu Manzaralı (Courtyard Room)
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x