Jupiter Hotel

Batı Oregon, Portland
Jupiter Hotel Genel
Jupiter Hotel Genel
Jupiter Hotel Genel
Jupiter Hotel Öne Çıkan Resim
Jupiter Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Jupiter Hotel
800 E Burnside St Batı Oregon, Portland

Jupiter Hotel misafirlere Portland (Southeast Portland) bölgesinde, Oregon Kongre Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Moda Center ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pioneer Courthouse Meydanı (Pioneer Adliye Sarayı Meydanı) ile 2,5 km (1,5 mil) ve Laurelhurst Parkı ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Yemek servisi için Doug Fir Rest and Lounge ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 81 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Portland bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Chill Deuce)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Chill Metro)
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Chill Lobu)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x