Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa

Sakhir, Zallaq
Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa Genel
Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa Genel
Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa Genel
Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa
Sahel Al Zallaq Sakhir, Zallaq

Jumeirah Gulf of Bahrain Resort & Spa misafirlere Zallaq bölgesinde, denize sıfır ve Al Jazaira Plajı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı misafir odası Lost Paradise of Dilmun Su Parkı ile 11,7 mi (18,9 km) ve Al Areen Doğal Hayatı Koruma Alanı ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Obab Al Bahar yemek servisi için ideal, bu misafir odası, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 207 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlerimize emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, yapay nehir ve su kaydırağı mevcuttur. Bu misafir odasında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Ocean)
Junior
Junior Süit (Ocean)
Süit
Süit (Resort)
Süit,
Süit, Teras (Ocean)
Family
Family Oda
Süit
Süit (Ocean)
Oda
Oda (Gulf Summer House Arabian)
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x