JUMBO CLUB WATAMU

Kenya Coast, Watamu
JUMBO CLUB WATAMU Genel
JUMBO CLUB WATAMU Öne Çıkan Resim
JUMBO CLUB WATAMU Dış Mekan
JUMBO CLUB WATAMU Dış Mekan
JUMBO CLUB WATAMU Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
JUMBO CLUB WATAMU
Kanani Road Kenya Coast, Watamu

JUMBO CLUB WATAMU misafirlere Watamu bölgesinde, deniz kıyısında ve Watamu Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Karides Gölü ile 5,4 mi (8,7 km) ve Watamu Ulusal Deniz Parkı ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda JUMBO CLUB WATAMU misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

92 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x