JUFA Hotel Wangen im Allgäu

Westallgaeu, Beutelsau
JUFA Hotel Wangen im Allgäu Genel
JUFA Hotel Wangen im Allgäu Genel
JUFA Hotel Wangen im Allgäu Genel
JUFA Hotel Wangen im Allgäu Genel
JUFA Hotel Wangen im Allgäu Genel
Image More +37 fotoğraf
JUFA Hotel Wangen im Allgäu
Max Fischer Strasse 4 Westallgaeu, Beutelsau

JUFA Hotel Wangen im Allgäu misafirlere Wangen im Allgaeu bölgesinde, dağda, Wolfegg Bauernhaus Müzesi ile 11,5 mi (18,6 km) mesafede ve Golfclub Bodensee Weissensberg ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Automuseum Wolfegg ile 11,9 mi (19,2 km) ve Muhlturm Müzesi ile 12,3 mi (19,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

58 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık tenis kortu, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x