Jubilee Lodge Guest House

Highveld Ridge, Blackheath
Jubilee Lodge Guest House Genel
Jubilee Lodge Guest House Genel
Jubilee Lodge Guest House Öne Çıkan Resim
Jubilee Lodge Guest House Dış Mekan
Jubilee Lodge Guest House Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Jubilee Lodge Guest House
300 Jubilee Drive Northcliff Highveld Ridge, Blackheath

Jubilee Lodge Guest House misafirlere Randburg (Blackheath) bölgesinde, Johannesburg Eye Hospital ve Randpark Golf Kulübü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Montecasino Kumarhanesi ile 9,5 mi (15,3 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

7 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Randburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Double Room)
Room
Deluxe Oda (Twin or King Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x