JRM Travel and Lounge - Hostel

Cebu Adası, Moalboal
JRM Travel and Lounge - Hostel Öne Çıkan Resim
JRM Travel and Lounge - Hostel Dış Mekan
JRM Travel and Lounge - Hostel İç Mekan
JRM Travel and Lounge - Hostel Kahvaltı
JRM Travel and Lounge - Hostel Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
JRM Travel and Lounge - Hostel
Bantayan Road Cebu Adası, Moalboal

Moalboal (Basdiot) bölgesindeki JRM Travel and Lounge - Hostel misafirlere Panagsama Plajı ve Naomi's Bottle Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Pescador Adası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Moalboal Pazarı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 7 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu hostelde ayrıca ortak alanda televizyon, barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Moalboal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Cebu)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x