Joy Hoi An Homestay

Orta Vietnam, Cam Chau
Joy Hoi An Homestay Öne Çıkan Resim
Joy Hoi An Homestay Dış Mekan
Joy Hoi An Homestay Dış Mekan
Joy Hoi An Homestay Dış Mekan
Joy Hoi An Homestay Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Joy Hoi An Homestay
77C Nguyen Duy Hieu St. Orta Vietnam, Cam Chau

Joy Hoi An Homestay misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Köprüsü ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon My Khe Plajı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Cua Dai Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

6 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve şifreli televizyon kanalları sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x