Joy Hasla BC

Seul
Joy Hasla BC Genel
Joy Hasla BC Öne Çıkan Resim
Joy Hasla BC Dış Mekan
Joy Hasla BC İç Mekan
Joy Hasla BC İç Mekan
Image More +47 fotoğraf
Joy Hasla BC
227-10, Segeomjeong-ro, Jongno-gu , Seul

Bu tatil evi konaklamanızda Seul merkezinde, Myeongdong Sokağı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Gwanghwamun Meydanı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu tatil evi Gyeongbok Sarayı ile 2,3 km (1,4 mi) ve Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı ile 3,6 km (2,2 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş tatil evinde ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 8 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Townhome
Townhome - Foreigner Only (Urban Oasis near Gyeongbokgung)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x