Josh Guest House

Buleleng
Josh Guest House Öne Çıkan Resim
Josh Guest House Dış Mekan
Josh Guest House Dış Mekan
Josh Guest House Dış Mekan
Josh Guest House Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Josh Guest House
Blok E Gg. Balbo , Buleleng

Josh Guest House misafirlere Buleleng bölgesinde, plaj yakınında, Pura Agung Jagatnatha Hindu Tapınağı ve Klenteng Ling Gwan Kiong Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lovina Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Gedong Kertya Müzesi ve Kütüphanesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda Josh Guest House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x