Joseph Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa
Joseph Studios Öne Çıkan Resim
Joseph Studios Dış Mekan
Joseph Studios Dış Mekan
Joseph Studios Dış Mekan
Joseph Studios Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Joseph Studios
Piperi Naoussa Decentralized Administration Of The Aegean, Naousa

Joseph Studios misafirlere Paros bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile Naousa Limanı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Parikia Limanı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Naxos Limanı ile 26,4 mi (42,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 12 odasında evinizin konforunu yaşayın. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo (2 adults)
Stüdyo
Stüdyo (3 adults)
Stüdyo
Stüdyo (4 adults)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Family
Family Stüdyo
Economy
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x