Jomtien Beach Penthouses

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Jomtien Beach Penthouses Öne Çıkan Resim
Jomtien Beach Penthouses Dış Mekan
Jomtien Beach Penthouses İç Mekan
Jomtien Beach Penthouses İç Mekan
Jomtien Beach Penthouses Oda Manzaraları
Image More +78 fotoğraf
Jomtien Beach Penthouses
344/82 Moo.12 Jomtien Beach Road Soi.9 Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Jomtien Beach Penthouses size Pattaya (Güney Pattaya) bölgesinde, Jomtien Plajı ve Pattaya Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Dongtan Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit (Superior 1 Bedroom Suite)
Family
Family Apart Daire (Deluxe 2 Bedroom Apartment)
Room
Deluxe Stüdyo
Room
Deluxe Çatı Katı Süiti (Penthouse) (3 Bedroom Penthouse with Private Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x