Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach

Orta Vietnam, Da Nang
Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach Genel
Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach Genel
Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach Genel
Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach Öne Çıkan Resim
Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach
Lot 18 - 19 An Thuong 29 My An Orta Vietnam, Da Nang

Jolia Hotel and Apartment - My Khe Beach misafirlere Da Nang (Ngũ Hành Sơn Dağı) bölgesinde, My Khe Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Han River ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 3,3 km (2 mil) ve Danang Katedrali ile 4,3 km (2,7 mil) mesafede.

Làng cá Hải sản yemek servisi için müsait, ayrıca 6 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 40 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x