Joie de Vevre Conferences

Cape Winelands
Joie de Vevre Conferences Öne Çıkan Resim
Joie de Vevre Conferences Dış Mekan
Joie de Vevre Conferences Dış Mekan
Joie de Vevre Conferences Dış Mekan
Joie de Vevre Conferences Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Joie de Vevre Conferences
Omuramba Farm Anyswortelrugroad , Cape Winelands

Paarl bölgesindeki Joie de Vevre Conferences konaklamanızda, Paarl Mountain Local Doğa Koruma Alanı ve Warwick Wine Estate ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Fairview Wines ile 6,5 mi (10,5 km) ve Babylonstoren ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Vintage Restaurant, Joie de Vevre Conferences misafirlerine yemek servisi yapıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x