John Rutledge House Inn

Coastal South Karolayna, Charleston
John Rutledge House Inn Genel
John Rutledge House Inn Öne Çıkan Resim
John Rutledge House Inn Dış Mekan
John Rutledge House Inn Dış Mekan
John Rutledge House Inn Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
John Rutledge House Inn
116 Broad St Coastal South Karolayna, Charleston

John Rutledge House Inn konaklamanızda Charleston merkezinde, College of Charleston ve Charleston Semt Pazarı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Waterfront Parkı ile 0,9 km ve Charleston Cruise Terminal Limanı ile 1,1 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x