JK Rooms 140 Hotel Coral

Nagpur
JK Rooms 140 Hotel Coral Genel
JK Rooms 140 Hotel Coral Genel
JK Rooms 140 Hotel Coral Öne Çıkan Resim
JK Rooms 140 Hotel Coral Dış Mekan
JK Rooms 140 Hotel Coral İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
JK Rooms 140 Hotel Coral
Above Purushottam Super Bazaar Nr Airport, Manish Nagar, Beltarodi Road , Nagpur

Nagpur bölgesindeki JK Rooms 140 Hotel Coral konaklamanızda, Sonegaon Lake ile 3 mi (4,9 km) ve Baidhnath Square ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Dhamma Chakra Stupa ile 4,7 mi (7,6 km) ve Gandhi Sagar Lake ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Nagpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 800 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Engellilere Uygun
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x