JK Rooms 116 Hotel Taha Pride

Nagpur
JK Rooms 116 Hotel Taha Pride Genel
JK Rooms 116 Hotel Taha Pride Genel
JK Rooms 116 Hotel Taha Pride Öne Çıkan Resim
JK Rooms 116 Hotel Taha Pride İç Mekan
JK Rooms 116 Hotel Taha Pride İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
JK Rooms 116 Hotel Taha Pride
6, Kanwar Nagar, Opposite Airport Behind Pride Hotel, Wardha Road , Nagpur

JK Rooms 116 Hotel Taha Pride misafirlere Nagpur bölgesinde, havaalanı yakınında, Sonegaon Lake ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede ve Wet N Joy Water Park ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Baidhnath Square ile 4,3 mi (6,9 km) ve Dhamma Chakra Stupa ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 38 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nagpur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 800 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Koy Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x