Jinta Andaman

Güney Tayland, Karon
Jinta Andaman Genel
Jinta Andaman Genel
Jinta Andaman Öne Çıkan Resim
Jinta Andaman Dış Mekan
Jinta Andaman Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Jinta Andaman
98/45 Patak Road, Kata Güney Tayland, Karon

Jinta Andaman konaklamanızda Karon merkezinde, Karon Plajı ve Kata Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kata Noi Plajı ile 2,3 km (1,4 mil) ve Chalong Tapınağı ile 8,2 km (5,1 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Corner ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x