Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou

Guanzhong Ovası, Wangmu
Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou Genel
Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou Öne Çıkan Resim
Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou Dış Mekan
Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou Dış Mekan
Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou
No 88 South Xijiang Road Yuex Guanzhong Ovası, Wangmu

Suzhou bölgesindeki Jinling Shihu Garden Hotel Suzhou misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Dushu Lake ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jinji Gölü ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suzhou Dönme Dolabı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Suzhou Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

260 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda
Room
Signature Oda
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x