Jinling Grand Hotel Nanchang

Qingshanhu Qu
Jinling Grand Hotel Nanchang Genel
Jinling Grand Hotel Nanchang Öne Çıkan Resim
Jinling Grand Hotel Nanchang İç Mekan
Jinling Grand Hotel Nanchang Kahvaltı
Jinling Grand Hotel Nanchang Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Jinling Grand Hotel Nanchang
No. 7666 Changdong Avenue Hi-tech Zone , Qingshanhu Qu

Jinling Grand Hotel Nanchang misafirlere Nanchang (Qingshanhu District) bölgesinde, Nanchang Institute of Technology ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel August 1st Nanchang Uprising Monument ile 7,5 mi (12 km) ve Bayi Meydanı ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 198 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 82718888 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Senior Süit
Room
Süit, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x