Jinjiang Inn Ortigas

Metro Luzon Urban Beltway, Pasig
Jinjiang Inn Ortigas Genel
Jinjiang Inn Ortigas Genel
Jinjiang Inn Ortigas Genel
Jinjiang Inn Ortigas Öne Çıkan Resim
Jinjiang Inn Ortigas İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Jinjiang Inn Ortigas
San Miguel Avenue, corner of Lourdes Dr Ortigas Center Metro Luzon Urban Beltway, Pasig

Jinjiang Inn Ortigas misafirlere Pasig (Ortigas Center) bölgesinde, Shangri-La Alışveriş Merkezi ve SM Megamall ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel SM Mall of Asia ile 7,7 mi (12,3 km) ve Venice Grand Canal Alışveriş Merkezi ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Otelin Çin mutfağı alanında uzman restoranı Five Spice misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 95 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Üç Kişilik Oda
Room
Business Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Business Süit (Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x