Jinja Safari Hotel

Jinja
Jinja Safari Hotel Genel
Jinja Safari Hotel Genel
Jinja Safari Hotel Öne Çıkan Resim
Jinja Safari Hotel Dış Mekan
Jinja Safari Hotel Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Jinja Safari Hotel
3 Nalufenya Road , Jinja

Jinja bölgesindeki Jinja Safari Hotel misafirlere nehir üzerinde, Nile River Explorers ve Jinja Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Victoria Gölü ile 3,8 mi (6,1 km) ve Jinja Golf Kulübü ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

25 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x