Jim's Jungle Retreat

Kuzey Himalaya, Dhela
Jim's Jungle Retreat Genel
Jim's Jungle Retreat Genel
Jim's Jungle Retreat Öne Çıkan Resim
Jim's Jungle Retreat Dış Mekan
Jim's Jungle Retreat Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Jim's Jungle Retreat
Village Dhela, Corbett National Park Distt Nainital Kuzey Himalaya, Dhela

Jim's Jungle Retreat misafirlere Ramnagar bölgesinde, nehir kıyısında, Corbett Ulusal Parkı ile 25,6 mi (41,2 km) mesafede ve Mandal River ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Ramnagar Kosi Rezervuarı ile 10,5 mi (16,9 km) ve Shri Hanuman Dham ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Otelin Hint mutfağı alanında uzman restoranı Gol Ghar misafirlere havuz manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 klimalı oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Luxury Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçeli
Room
Family Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x