Jet Luxury @ The Trump Waikiki

South O'ahu, Honolulu
Jet Luxury @ The Trump Waikiki Genel
Jet Luxury @ The Trump Waikiki Genel
Jet Luxury @ The Trump Waikiki Genel
Jet Luxury @ The Trump Waikiki Öne Çıkan Resim
Jet Luxury @ The Trump Waikiki Dış Mekan
Image More +93 fotoğraf
Jet Luxury @ The Trump Waikiki
223 Saratoga Road South O'ahu, Honolulu

Jet Luxury @ The Trump Waikiki size Honolulu (Waikiki) bölgesinde, you'll be a Waikiki Beach Yolu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Waikiki Sahili ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Royal Hawaiian Center ile 0,3 mi (0,4 km) ve International Market Place (Uluslararası Pazar Yeri) ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Wai olu Ocean View Cuisin ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Stüdyo, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Superior Oda (Deluxe)
Room
Deluxe Stüdyo, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x