Jeruton Hotel

Bandar Seri Begawan
Jeruton Hotel Öne Çıkan Resim
Jeruton Hotel Dış Mekan
Jeruton Hotel Dış Mekan
Jeruton Hotel İç Mekan
Jeruton Hotel İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Jeruton Hotel
Unit 1-12, Blk C, Spg 396, Lot 6905 , Bandar Seri Begawan

Bandar Seri Begawan bölgesindeki Jeruton Hotel konaklamanızda Jerudong Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Royal Brunei Golf and Country Club ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Jerudong Park Tıp Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Jerudong Polo Club ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

96 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Super)
Junior
Junior Süit
Executive
Executive Süit
Executive
Executive Süit (Super)
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda (Super)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x