Jero Sebali Villa

Lesser Sunda Islands, Kelusa
Jero Sebali Villa Genel
Jero Sebali Villa Genel
Jero Sebali Villa Genel
Jero Sebali Villa Öne Çıkan Resim
Jero Sebali Villa Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Jero Sebali Villa
Jalan Raya Sebali Lesser Sunda Islands, Kelusa

Jero Sebali Villa misafirlere Ubud (Sambahan) bölgesinde, Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ve Don Antonio Blanco Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 4,9 mi (7,8 km) ve Neka Sanat Müzesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x