Jema-holidays

Estremadura, Usseira
Jema-holidays Öne Çıkan Resim
Jema-holidays Dış Mekan
Jema-holidays Yerinde Yemek
Jema-holidays Klüp/Executive
Jema-holidays Klüp/Executive
Image More +26 fotoğraf
Jema-holidays
Rua da Carrasqueira Casanova Estremadura, Usseira

Jema-holidays misafirlere Obidos (Usseira) bölgesinde, supXscape ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Vila Natal ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Obidos Şatosu ile 3,5 mi (5,6 km) ve Baleal Plajı ile 14,4 mi (23,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x